Γραμμή Παραγωγής

Η Co. χάλυβα της Σαγκάη Jans, ΕΠΕ, είναι ένα ανοξείδωτο/ένας χάλυβας άνθρακα/μια επιχείρηση κραμάτων που συμμετέχεται στην έρευνα, τον εφοδιασμό, την πώληση και την υπηρεσία του φύλλου ανοξείδωτου, σωλήνες ανοξείδωτου, σχεδιάγραμμα ανοξείδωτου, φραγμός ανοξείδωτου, σπείρες ανοξείδωτου. Χάλυβας άνθρακα, προϊόντα χάλυβα κραμάτων. Βρισκόμαστε στην Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Το εργοστάσιό μας έχει την πλούσια εμπειρία στην πώληση, εφοδιάζοντας δεδομένου ότι συμμετέχουμε στην εγχώρια αγορά και την ξένη αγορά. Η επιχείρησή μας είναι η συλλογή της πώλησης και του εφοδιασμού. Και τώρα έχουμε το απόθεμα πάνω από 2000 τόνοι με περισσότερα από 800 είδη προδιαγραφών στην αποθήκη εμπορευμάτων μας. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Να πωλήσει καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα.

Η επιχείρησή μας είναι ειλικρινά πρόθυμη να συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις από προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση δεδομένου ότι η τάση της οικονομικής παγκοσμιοποίησης έχει αναπτυχθεί με τη anirresistible δύναμη.

 

 

Shanghai Jans Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shanghai Jans Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Ο ΧΆΛΥΒΑΣ JANS έχει δημιουργήσει ένα πλήρεις σύστημα διαχείρισης ποιότητας των προϊόντων και μια ομάδα ειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μηχανημάτων σωληνώσεων, που εξοπλίζονται με ένα πλήρες σύνολο προηγμένου εξοπλισμού δοκιμής της φυσικής και χημικής δοκιμής για να εξασφαλίσει ότι η ποιότητα των προϊόντων ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπα και τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις πελατών στο σχέδιο, υλική προμήθεια, παραγωγή, επιθεώρηση, δοκιμή.

 

Ε & Α

Shanghai Jans Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Αφήστε ένα μήνυμα